Voortgang werkzaamheden Noordkade

Voortgang werkzaamheden Noordkade

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de extra onderhoudswerkzaamheden aan de Noordkade. Zo hebben we het buitentalud volledig schoongespoten en hebben we alle voegen tussen de basaltstenen schoongemaakt.

Misschien zijn de grote witte zakken langs de Noordkade je wel opgevallen? Hierin zit basaltsplit, een soort natuursteen.
Deze steentjes gebruiken we om de schoongespoten voegen weer op te vullen. We vegen ze met een speciale machine tussen de voegen. Vorige week zijn we hiermee gestart, naar verwachting zijn we hier nog twee weken mee bezig.

Het wandelpad blijft gewoon open. De machine werkt vooral op de buitenkant van de dijk dus wandelaars kunnen veilig passeren.

Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:

Roy de Haan / 06-557 646 51 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • jonggeleerd.png
  • leukhuis.png
  • overstappen.png
  • yoradhere.png

JB Cookies