Start aanbrengen zesde zandlaag proefvakken

Start aanbrengen zesde zandlaag proefvakken

Op maandag 20 november start de voorbereiding van het aanbrengen van de zesde zandlaag in de proefvakken. We beginnen met het proefvak aan de Westkade. Dinsdag 21 en woensdag22 november brengen we daar het zand aan. Vervolgens starten we woensdag 22 november met de Zuidkade. Hier zijn we uiterlijk vrijdag 24 november klaar.

Hekken wandelroute tijdelijk gesloten
De meeste werkzaamheden voeren we uit via het water. We werken ook met een graafmachine en bulldozer op de dijk. In verband met de veiligheid sluiten we daardoor de hekken bij het proefvak aan de Westkade op dinsdag 21 en woensdag 22 november. Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 november zijn de hekken bij de Zuidkade dicht.

Wandelaars kunnen dan geen gebruik maken van de wandelroute op dit stuk. Zodra het veilig is, zetten we de hekken weer open.

Sproeiponton
We gebruiken deze keer ook weer ons zogeheten ‘sproeiponton’ om het zand aan te brengen. Deze methode hebben we ook voor de eerste, tweede en derde zandlaag gebruikt. Al deze werkzaamheden vinden binnen de afzetting in het water plaats. De scheepvaart ondervindt hier geen hinder van.

Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:

Roy de Haan / 06-557 646 51 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • jonggeleerd.png
  • leukhuis.png
  • overstappen.png
  • yoradhere.png

JB Cookies